Äntligen fredag!

Åh, störande när datorn gör något galet som att backa flera sidor. Allt som skrev raderades!
 
Nu är det äntligen fredag och jag har ledig helg, behöver inte åka ner till skolan något alls under helgen. Däremot tävlar jag både lördag och söndag i Eslöv. 1,10 imorgon och 1,20 på söndagen.
 
Vi har haft en hel del plugg denna vecka som jag äntligen är i stort sett klar med. Så ledig nu. Åh va skönt! Att inte behöva tänka på studier för en stund :)
 De la det mesta plugget här nu innan v.40 för att vi ska ha en lugnare vecka nästa vecka då breeders stundar. Vi kommer sitta på läktaren en del och ha lektioner och studera både det ena och det andra. Exempelvis löshoppningen på tisdag. Då ska vi träna på att bedömma både hästen och förarna eftersom vi senare i år har examination på just det.
 
Daisy löshoppades i onsdags, hon hoppar bra men är inte riktigt med i spelet känns det som. Hoppar upp sig fint men inget mer än det. Lyssnar ändå bra de hjälper hon får och så och det är ju ett plus för henne. Longeringen har hon attityd i nu, tömkörning stod på schemat igår och Josefine tömkörde henne och det gick galant. Hon trivdes bättre i det än i linan. Fascinerande.
 
Qultus gick en pay&ride på skolan i onsdags, han tänkte hoppa över staketet några gånger annars skötte han sig bra, jag måste shapa upp oss lite! Speciellt volterna, måste rida bättre volter. Ja men domaren var väldigt bra, dömde kritiskt i protokollet men förklarade allt väldigt bra och positivt! Tummen upp!
 
 

Kommentera här: