Ljuset i tunneln.

1 mars! Äntligen!
 
Månaden där allting vänder. Våren är på gång här på Strömsholm, fågelkvitter och solsken, årets första ridpass på en utebana är också gjord! En lång vinter är över (om man vågar säga så..) och äntligen ser vi ljuset i tunneln. Många uppgifter kvar i skolan och en del tentor men det bästa av allt är att seminarieuppsatsen sjunger på sista versen nu - ÄNTLIGEN! Vi har en inlämning kvar, den slutgiltiga och en redovisning sen är det färdigt. Fy vilken kurs men ja den har väl varit bra inför examensarbetet i trean men pust, stonk och stön vad jobbig den har varit.
 
Det är inte heller så långt kvar tills vi flyttar hem, hästen och jag. Praktiken börjar vecka 14 på Djursholm och det ska både bli kul och nyttigt att få vara på en stor ridskola! 
 
 

Kommentarer:

1 Stockholmsjenna.se - En del utav HorseSpot:

vad är det för delkurs som du läst/läser just nu? :)

Svar: Kursen vi precis avslutat nu (tack och lov) heter Seminariekurs I som är på 5hp men känns som en kurs på 25hp! Den är del av många kurser vi läser på hippologprogrammet. Vi läser även just nu Ridkonst och hästhantering II och Pedagogik och ledarskap i hästverksamhet I. Dessa kurser avslutas också nu med bland annat examinationer i dressyr och hoppning! :)
Isabelle Lexing

Kommentera här: