Lake Arena

Hej! 
 
Nu sitter jag här igen med lite lunchrast men ska strax bege mig ner till stallet igen för lite påfyllnad av vattnet och se om jag kan lyckas få tag på mer hö till hästarna. Har precis överlevt förmiddagens fyra ridpass på lagom pigga och glada hästar. De har ju haft det lite lugnt nu i några dagar så de var lite på tårna så att säga men jag överlevde utan några skador! Planen är att imorgon galoppjobba dem lite på galoppbanan som finns här och därefter jogga dem igen på söndag för sen på måndag är Ivo tillbaka och då ska han säkert trimma på hästarna lite. 
 
Jag har haft lite strul med internet här, men nu verkar det för tillfället fungera så jag passar på att blogga lite och se över sociala medier, hur kan man känna sig så utestängd från omvärlden utan internet? Jo eftersom allt ses över facebook eller andra sociala medier, missade ju tillexempel att det varit ytterligare ett attentat i Frankrike, hemskt! 
 
Tänkte presentera denna tävlingsplats lite närmre med lite bilder jag tagit samt de andra två hästarna jag rider här nu. Det är en väldigt stor tävlingsplats som har det mesta man kan tänka sig, den heter Lake Arena eftersom på tävlingsplatsen finns mycket riktigt en sjö! Perfekt för varma tävlingsdagar om man har en stund över. 
 
 
Ser kanske inte så härligt ut på bilden men när solen ligger på är vattnet alldeles sådär turkost-grönt. Man skulle nästan kunna tro att det är höst här med den här bilden, men det blåste storm igår så alla gamla löv kom fram igen! Tävlingsplatsen har runt 300-450 boxplatser, med tältstallet och vanliga stallar. Bara i den stalldelen vid stod i under tävlingarna var det 240 boxplatser! Till Arenan finns även då som jag nämnde en galoppbanan med två gräsbanor innanför, en "dressyrbana" (inga hinder framme), en framhoppningsbana och tävlingsbanan samt två ridhus, ett lite mindre och ett stort. Man kan även skritta runt sjön, perfekt fram- och avskrittning av hästarna. Sen finns det såklart allt sånt där annant man kan tänka sig under tävlingarna, shopping, mat och dryck plus en bar. Tävlingsplatsen har även rum att hyra, jag bor i ett av dem just nu. 
 
Till höger stallet med 240 boxplatser och till vänster är galoppbanan
 
Framhoppningsbanan
 
Coraline på promenad runt sjön
 
Tävlingsbanan, ganska så tom nu utan hinder
 
Min tredje kompis, Coraline, 6 år e. Corrado I - Cambridge
 
Och den fjärde, Evan, 7 år e. Toulon - Calvados
 

Kommentarer:

1 Sanna:

Wow, vad häftigt! Måste vara fantastiskt att få vara på en sådan anläggning :)

Kommentera här: