Utbildningskontroll m.m.

Förra veckan hade vi ju även vår avslutande utbildningskontroll som är lite mer som en examination i hoppblocket där vi rider för Svante Johansson. Svante har då aldrig sett oss innan och ska göra en bedömning utefter dagens ridpass, vi får sedan ett protokoll där spannet ligger på Mycket bra - mindre bra på olika bedömningspunkter. Vi har under terminen redan haft två andra utbildningskontroller för Maria Gretzer som ser oss lite oftare och båda har gått väldigt bra! 
 
Här är iallafall den avslutande rundan för Svante, vi hoppade samma bana två gånger men på olika höjd. Windy som är så stor galopperad fick jag enkelt rida fram på, på ett mindre galoppsprång än vad som var tänkt från början. Han är som en stor valross som gärna låter lite när han får ta i över hindren! Guldstjärna till min koloss. 
 
 
Samma dag hade vi även banhoppning med de unga hästarna inför kommande tävlingar. Vi hoppade ute på åbanan i solskenet och det var superhärligt! Vi hoppade en lite längre bana med både kontroll på att framåtdrivande hjälper fungerade samt att de förhållande hjälperna fanns med. Zinzano får också såklart en guldstjärna som alltid i hoppningen! 
 

Kommentera här: