Äntligen lite sol och värme igen!

Godkväll!
 
Blir ett litet kort kvällsinlägg idag då klockan tickar iväg för fort i vanlig ordning. Idag har vi jobbat på snabbt som vinden för att kunna vara lite halvlediga under eftermiddagen eftersom det var GCT-final att se! Och ingen mindre än sveriges kung Rolf-Göran Bengtsson tog både hem segern i dagens klass och även finalpriset i GCT! Som han kämpat. 3 klockrena rundor levererade han idag och man kan ju inte annat än att bli insprirerad. Världsklass. 
 
Denna helg har än så länge bjudit på en hel del sol och värme! Jackan kunde tas av igen om man blir ändå svettig när man rider! Både igår och idag har två hästar fått komma ut på en tur och jag tror vi tar en tur med två imorgon också om vädret tillåter. Idag fick Firre komma ut igen och han går som tåget ute, så himla gullig! Lägger man om benen kommer han upp i trav eller galopp eller vad man nu ber om och bara går och går och går. Inte att han skenar och blir vild utan han är bara lycklig! Älskar hästar med lite livsglädje! 
 
Nä nu åter till det som ska fixas innan jag ska sova, söndag imorgon och sista arbetsdagen för denna vecka! Kan ju låta lite konstigt men våra veckor löper tisdag-måndag och inte måndag-söndag. 
 
Ha en fin dag imorgon!
 
Vi har även haft småhundsbesök i stallet vilket får mig att sakna min gris lite extra.

Kommentera här: