Solbränna

Ja, vad ska man göra om man är ledig och solen är framme hela dagen lång? Jo man ser till att få saker att göra utomhus, lite bränna måste man ju kunna skaffa trots allt. Idag har jag mockat hela hagen i linne och shorts och det syns. Har även legat på baksidan och glassat i solen men Bond, börjat läsa en bok och bara njutit av sommaren. Däremot så blåser det ganska duktigt, så man känner ju inte heller om man bränner sig före man går in och ser det. Så har bränt mig lite på axlarna, armarna, ryggen och vaderna haha ajaj!

Idag hade jag tänkt att Qultus ska få vila faktiskt, bara njuta ute i hagen med sin härliga kompis. Nu är det ju så många som åkt, både människor och hästar så det är väldigt tomt överallt. Bara vi hippologer kvar i huset nu eftersom vi slutar en vecka efter de andra. Konstigt va?

Är laddad för sommaren, allt som ska ske och allt som inte ska ske liksom. Även att vi ska åka till Strömsholm nästa vecka för att kolla in lägenheten vi ska bo i och kanske glutta lite på Nationaldagstävlingarna på RS när vi ändå är där, kanske hinna gå och hälsa på Colette också om hon inte är släppt på bete.

På onsdag vankas även utspark av treorna samt avskedsfest för oss ettor. Även om vi bara skiljs åt för sommaren så är det ändå viktigt att dra till med något ordentligt som avslut på ett grymt år tillsammans.
Hörs av senare!