Skriva av sig lite..

Hejhej hallå bloggen!
 
Det har varit dåligt på bloggningsfronten, vi har så mycket annat kul för oss att man helst inte sitter och skriver massa inlägg om vad Strömsholm har att erbjuda :) Måste ändå påstå att det är helt fantastiskt att man fått hela 15 klick på sidan trots att den är så gott som död sen flytten hit!
 
Två månader har gått sen år två start! Jag stortrivs och Qultus med, han går ju med som skolhäst i både hoppning och och dressyren och utvecklas sakta men säkert. Just nu går vi med en svacka i hoppningen, ryttaren har väldigt svårt att särskilja på dressyrens galopp och hoppningens galopp. Man måste ju kunna rida på alla växlarna.
 
Dressyren går bara bättre och bättre och allt blir bara svårare och svårare för piloten som måste orka rida vartenda steg och orka sträcka på sig och sitta på bakbenen. Men han är ganska fantastisk min lilla häst, som tappert står ut med 2 timmars hagtid för tillfället. Ganska ruttet - JA. Men just nu går inte alla hagarna att använda eftersom de är så leriga och ska hållas så plana som möjligt tills det fryser på.
 
Idag har jag och Qultus varit med på H3's Pay & Ride och ridit en LB:3 på drygt 63%, han var fin och avspänd på framridningen och blir såklart lite spänd och stum på banan. Han slappnade av efter halva programmet ändå och gav en bättre känsla. Den hårfina linjen mellan rus/lagom/långsamt är väldigt svår att pricka rätt på. Sabina fotograferade lite under kvällen med Camillas kamera så hoppas på att kunna få några bilder! :)
 
Nu är dags för sängen kära vänner, ännu en dag med stalltjänst och FEK (företagsekonomi) väntar, skolgång 7-19 imorgon, tjohej!
 
fina Isur på Flyinges Öppet Hus-dag!