Ekar tomt

Hej!
 
Förlåt för att det ekat så tomt här inne i några dagar nu, brukar försöka lagra på med lite tidsinställda inlägg men har verkligen inte haft tiden eller något bra att skriva om! Dagarna rullar på och man kommer knappt ihåg vad man gör mellan att man stiger upp tills man går och lägger sig. 
 
Idag har det iallafall varit lite kunder här från Grekland, Ivo och Amandas vänner, de har kikat på 4 hästar och ska testa två imorgon igen, blandannat världens gulligaste Firecracker! Jag personligen tycker ryttare var alldeles för lång för honom så han borde stanna här ändå, hoppade som bara den gjorde han dock och ryttaren var verkligen väldigt skicklig! Så imorgon bär det av till Plodiv med 9 hästar, vi hoppas på att kunna beta av dagen snabbt där för att kunna komma hem och ta hand om övriga hästar sen. Är ju en hel hög kvar hemma och alla kan inte ha en chilldag med bara skritten. 
 
Igår hade jag en del ridning på schemat också, väldigt skoj! Stal även två hästar från Ivo då han hade flera möten inplanerade och alldeles för många hästar. Så jag passade på att rida Firecracker och Caprice. Ändå skönt att han är så lättsam att man kan ändra planen och man måste vara medveten om att det kan ändras då telefonen ringer och det kan vara folk han måste stanna upp och prata med. Le och nicka. 
 
Ska försöka fylla på bloggen lite när tid finns! 
 
Denna lilla godbit alltså, Firre! 

Kommentera här: