Ledig måndag

God morgon! Klockan närmar sig 9 här i Bulgarien och jag ligger kvar i sängen och drar mig för att jag kan. Det är måndag och ledig dag för teamet och denna lediga dag är välbehövlig säger min kropp. Den är ganska trött efter massor av ridning denna vecka men det är ju det jobbet går ut på och därför jag är här så det är ju en skön trötthet eller hur man ska förklara det. Avverkar väldigt många timmar i sadeln per vecka och det utvecklar min ridning och mig som ryttare. Precis det jag har som mål för tillfället. Men som sagt kroppen blir trött när den inte är van, samma sak gäller ju om du är nybörjare på gym och då tränar flera gånger på en vecka. Det kommer kännas!

Iallafall, måndag och lite saker inplanerade. Hann inte handla igår så ska göra det på förmiddagen idag, listan är lång men det ska gå! Sen är bakning som gäller och mysa i stan i hösten (sommaren hehe) och gå i lite butiker. Letar ju fortfarande efter en sommar/vår jacka eftersom min skinnjacka åkte i soporna. Sen kanske ett par skor, får se vad man hittar helt enkelt.

Igår hade jag en lugn dag med ridning, red bara två av mina och en åt Ivo. Hoppade lite på den stora Djamila och Ivos Tadeus. Hoppningen släpper mer och mer och Ivo har ett bra tänk gällande hoppningen som jag gör mitt bästa för att förvalta. Ivos vän Stanimir knäppte lite kort också!

Frän dam det där. Till salu också! Trots sina dryga 180 är hon lättriden och hinderklok.

Kommentarer:

1 Annsofie:

Åh, jätte fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket! Hoppas du har en fin dag!
Isabelle Lexing

Kommentera här: