Dagens övningBestod av bommar och två hinder. 

Bom - bom - hinder - bom - bom - hinder - bom - bom 

Hade 3m mellan varje och Qultus skötte sig galant. Drog lite åt nått någon gång men annars guldstjärna! :-) 

Köpt julklappar idag också. Typ klar?! Härligt. Nu ska jag sova! 
Godnatt! 

Tankar kring julklappar

Att det ska vara så svårt! Det här med julklappar. Jag letar och tänker så hjärnan går på högvarv, det blev en ny macbook air. Mamma la in en beställning på den så tar hon med sig den ner hit nästa vecka och får då min dator som förhoppningsvis har en laddare då!
 
Qultus och jag tog en sväng ut igår, skönt att rida medan det är ljust ute. Man får passa på då timmarna med ljus är allt färre nu än för några veckor sen. Det är alltid bäcksvart när vi ska hem från skolan, reflexväst på!
 
Ska ner till skolan idag också för att skriva färdig arbetet jag har. Skönt med ledig helg att kunna göra viktiga saker på. Typ skura boxen och putsa saker, samt tvätta och städa inne såklart. Ja, har ju ingen direkt stalltjänst på ett tag nu heller eftersom jag bytt bort min helg nästa helg. Sen är det snart dags för julschemat. Då har jag två veckor i sträck! Jippi.
 
Nej tillbaka till nödvändigheterna, ska försöka skriva nått mer från telefonen sen också, fixa lite tidsinställda inlägg med bilder och citat, gillar dem!

Kvällen

Har spenderats framför tvn för en gångs skull! Semifinal i idol som knappt var värd att se när den enda vinnare redan åkt ut. Desto värre blir det när fel person hamnar i finalen, snälla Gud låt han inte vinna!

Imorgon står styrkehoppning på schemat igen. Ska bygga om också för att få lite variation på det hela :) 

Vi ska även fara till Emporia i Malmö för julklappsshopping! Vi är ett gäng som åker på dagen och på em/kväll kommer resterande troligtvis så käkar vi tillsammans. Kan man säga annat än att man är tacksam för de vänner man fått! Så jäkla bra allihop :)

Nu ska jag sova, godnatt!