torsdag, fredag sen lördag!

Superladdad för födelsedag, eller inte! Har stalltjänst hela helgen, plus att jag är aspirant - vilket betyder att jag börjar 06.30 fredag, lördag och söndag. Men vi firade ju som sagt förra helgen och pengarna tryter nu och det är sååå låååångt kvar till nästa studiebidrag! Men humöret är på topp, samtidigt som jag känner mig lite låg. Konstigt det där med humöret.
 
Längtar verkligen hem nu - igen! Farligt att vara hemma där under nyår, man insåg hur mycket man egentligen saknade att bara vara HEMMA. Nu är det så mycket som hänt hemma, så mycket att ta ikapp och så mycket som kommer hända när jag väl är hemma!! Oj, en redigt fullspäckad helg med massor av roligheter! Samtidigt som jag vill ta det lugnt hemma med min mamma också, och min älskade hund som kämpar på med sin rehabilitering.
 
Borde egentligen inte skriva här men kände att jag behövde pausa från respiration och cirkulation och gud vet allt vi läser om just nu. Tenta på igång om hästen, ALLT om hästen. Lyssnar samtidigt på bra musik för att få lite feeling i det hela, svårt att koncentrera sig annars eftersom folket rör sig så mycket i huset.
 
Igår red jag Stakka Bo (Stolzenberg – Strong Statement xx) som verkligen inte gjorde det lätt för mig, men det var samtidigt roligt med en riktig utmaning! Han blir lätt spänd och är väldigt känslig men hur söt?!
Idag fick jag rida Umberto (Riccione - Donnerhall) och han var verkligen som en dröm att rida, man fick fin känsla och man fick jobba som ett as för att kunna sitta ner i hans svävande rörelser!
 
Dags att återgå till studierna, ha det så gott så länge, fina vänner!
 

En galen helg är slut

Sitter här på mitt rum, lyssnar på bästa Spotifylista of all time. Min "The shit" lista haha. Bättre musik kan man leta länge efter ;)
 
Vi har haft en helt galen helg. Galen, rolig, underbar och ja en sån helg man inte haft allt för ofta! Speciellt inte som student. Men vi gick verkligen all in för denna som varit och jäklar va bra den blev. Saknade dock vissa människor här som inte kunde komma av olika anledningar. Men hade ändå finbesök från fyra bra grabbar från Stockholm, skönt med "riktiga svenskar" som Lydis själv uttryckte sig i helgen. Utveckla? ;)
 
Vi hade en galen trevlig hemmafest i fredags och det kändes som att det var hur mycket folk som helst här. Vilket syntes dagen efter, alltid lika kul att städa dagen efter..
Lördagens planer var att tåga ner till Danmark. Sagt och gjort, Penthouse, fri bar, bra musik och bra folk. 14 pers allt som allt var vi som åkte tillsammans, kan ju inte bli annat än bra! Roligt var det och kommer säkert göras om någon gång igen. Vi var nog inte hemma före 7 på söndagsmorgonen så sömnen får man ta igen nu i veckan.
 
Dagens första ridpass idag också på Flyinge! Roligt var det, fick rida fina Allan (Aram 866 - Aladin Z) som jag sucktat efter länge! Riktigt trevlig herre det! Sen bytte vi hästar och jag fick High Hope (Montgomery – Robin Z) också en trevlig tjej, men lite stoig såklart men jag tyckte ändå att jag kom dit jag ville med henne under dagens korta lilla pass. Mer ridning imorgon!
 
Nu ska jag ut, pussa på min fina springare som har två veckors ledighet kvar! Han tycker det är lite tråkigt men ska kanske busa lite idag med honom, vi tricktränare ju lite smått, bara för skojs skull och stimulans för hans huvud!