Nedräkning!

Endast 2 dagar kvar, eller ja, 1 1/2 dag kvar i skolan innan lite julledigt! På torsdag efter ridlektionen tar jag och Qultus vårt pick och pack och åker hem på jullov i form av jobb och träning för den bästa tränaren i världen! Vårt lilla hus här på Mölntorp kommer stå tomt i 10 dagar innan vi är tillbaka här igen. Däremot, eftersom vi går en universitetsutbildning som inte har lov så har vi såklart en del studier under den lediga tiden som man kanske ska ta tag i. Jag har bland annat första veckan efter julledigheten en redovisning i hopplära och en dressyrlektion för RSG med ämnet halt. Så det är en del att planera ändå.
 
Idag har vi varit på julbord på IKEA och handlat och gjort pepparkakshus! Det blev väldigt kreavtivt och fint :)
 
Qultus har gått bra nu måndag och tisdag för Marianne och Camilla, känns som en bra avslutning på detta år verkligen! Hans nässelutslag är också så gott som borta nu sen jag bytte grovfoder. Ska försöka vänja in honom på hösilaget sen när vi kommer tillbaka från stockholm igen.
 
Ja, nästan alla julklappar är inhandlade ocskå. Känns bra att vara klar!
 
 

Godmorgon!

Fredag idag och jag har precis tryckt i mig värsta brakfrukosten så jag kan knappt röra mig!

Det är snart dags att bege sig till skolan och fixa och trixa lite nu på förmiddagen och sen kolla på lektioner på eftermiddagen.

Det är sista hoppveckan innan jullov och igår hade vi lite julavslutning med vår hoppgrupp med 5-kamp i hoppning! Grenar så som, "pricka pengen", hoppa tumstock, riva tumstock, längdhopp och höjdhopp. Väldigt kul var det och hästarna var supertaggade, speciellt efter längdhopp!

Avslutande grenen var höjdhopp, jag och Q rev på 1,45 och blev därmed uteslutna men fick hoppa om och klarade det då. De som vann hoppade 1,55 men fick försöka på 1,65 - så hiskeligt högt! Vi hade även en joker med i vår höjdhoppningsomgång - Jens! Dock så kom han sist då han rev redan på 1,35! Däremot klarade hans häst också 1,65 men ja, självförtroendeboost till oss!