Hemfärd

Och så är faktiskt sista dagen här! Sista dagen i Österrike där jag spenderat nästan hela juli och augusti med en vecka i Slovakien. Inatt bär det av med 8 hästar hem till Bulgarien och det ska bli så skönt att packa upp och komma iordning. Man kan ju inte riktigt leva ett normalt liv i en lastbil med mat och så. Har blivit en del onyttigt och enformigt så jag ser fram emot att kunna laga riktig mat! Har ju faktiskt receptboken med alla goda recept från citygross matkasse med mig.

Så 8 hästar har jag med mig och den sista hästen åker till Rumänien på Balkanmästerskapen, alltså Dendence.

Tävlingsveckorna här nu har inte gett så mycket, lite otur och lite otajming har inte gett så himla roliga resultat. Sista dagen idag och då går troligtvis Amazing.

Så vad som händer nu återstår att se, Ivo ska till Sverige efter Balkanmästerskapen och hålla någon form av clinic samt ha lite träningar under en helg. Sen kommer förhoppningvis livet igång på riktigt med lite ridning! Det kliar i kroppen efter att få trimma hästar nu. Inte trimmat en häst ordentligt sen jag red Ellens Cicero sist hemma i Sverige.

Och sen kommer ju även mamma till Bulgarien, helgen då Ivo är i Sverige. Eftersom hästarna ändå tar det lugnt efter alla tävlingar så passade det bäst så man kan få mycket tid tillsammans. Vi har planerat in tacos såklart! Och ett och annat restaurangbesök kanske.

Vi hörs när jag är på plats i Bulgarien igen!

Kort uppdatering

Halvvägs in i första tävlingsveckan här på Lake Arena. Lite blandade resultat men ändå bra rundor främst. Vädret är perfekt för både hästar och ryttare. Bara 1 och en halv vecka kvar tills vi kan åka till Bulgarien och leva vanligt liv igen.

Har även köpt mig ett par nya sporrar som jag längtat efter att ha!

Sommaren slut?

God dag!

Oj vad många skriver om att sommaren är över bara för att vi går in i andra veckan av augusti. Blir alldeles mörkrädd om vad folk hetsar sig fram i tiden. Även augusti är en sommarmånad. Även september brukar vara ganska så fin, sen är det höst på riktigt, även om vardagen börjat igen för många så betyder det väl inte att sommaren är slut? Jag har ju jobbar nästan hela sommaren, hela juli utan en enda ledig dag. Men jag försöker njuta av den sol det bjuds på och när jag har en stund över försöker jag skriva lite här.

Jag tänker på alla som börjar något nytt nu till hösten, de som börjar nya jobb, ny utbildning och strävar efter nya mål. Good for you! Gör det ni brinner för. Gör resan värd det.

Jag ser fram emot september även om augusti har en stund kvar. I september får jag besök av mamma och kanske även Annika samtidigt. Har nedräkning på i telefonen. Har även sagt till mamma att ha med tacokrydda och svenskt godis. Har man en jobbig fas i livet måste man ha saker att se fram emot tror jag. Ha en vän eller två som man kan prata med om allt och diskutera framtid och visioner med. Jag är tacksam för mina vänner som jag har som backup när mitt huvud gått på högvarv senaste veckorna. Mycket intryck och mycket tankar!

Ernst säger bra saker i sitt sommarprogram. Klok som en bok. Saknar Nattis och ponnyerna hemma och jag saknar Flyinge, världens bästa klass, bästa vänner och Zinzano.