Tripp hem

Om några timmar sitter jag planet hem! Helg utan min häst, bra för jag behöver vila min kropp efter hans vilda beteende häromdagen då han sprang rakt över mig när vi skulle in från hagen, vildhäst! Så jag har lite ont i nacken och armarna. Men han har känts fin nu två dagar i rad, skuttade lite idag med två hinder bara men massor med bommar innan mellan och bakom.. Jobbigt säger Q.

Nu ska jag sätta fart med att packa, duscha och plugga lite, tre timmar har jag på mig! Tjing

2 dagar

Halva dagen kvar idag, imorgon och sen på torsdag em går flyget hem! Ska bli skönt, ska hinna med så mycket hemma, men med planering går det nog bra. Anledningen till att jag åker hem denna gång är ju egentligen för att träffa lilla Nova som föddes för dryga månaden sen nu. Hon skulle ju egentligen kommit den här månaden men tyckte världens här ute verkade roligare än i mammas mage!

Ska bli kul att träffa mamma, Joel och djuren också, var ju två månader sen sist!

Just nu jobbar jag vidare på den vetenskapliga artikeln vi jobbar med i skolan, min handlar om att klippa hästar eller inte, om det gör skillnad. Intressant! Men många svåra ord, som nonevaporative(?) inget lexikon har det ordet i sig...

Qultanen ska få sig ett dressyrpass senare ikväll!