Ingen är lyckligare än jag!

Godmorgon! 
 
Ett litet snabbt morgoninlägg såhär innan vi ska påbörja dagen. Ska rida en av Lydias hästar idag så två dagars paus blev det från sadeln denna gång, inte illa! Sen rider jag nästa gång på fredag igen fast då på Sollentuna Ridklubb! Ska rida lite där nu under jul- och nyårsveckorna.
 
Men! En annan kul sak, som självklart kan ändras men ändå, är planen framöver med Flyinges hästar och vilka som jag ska ha! Bland annat ska jag ha Windjammer som jag hade under våren i trean på hippologen, fina Windy. Sen det som gör mig så himla glad är att jag kommer även få ha Zinzano under hippologernas praktiktid, alltså cirka 10 veckor! Hur glad blev jag inte för det? Älskade lilla häst! 
 
 
 

På plats igen!

God förmiddag. 


Nu har jag varit på plats i Sverige och Skåne ett dygn lite drygt och det känns lite overkligt fortfarande. Att bara byta miljö sådär snabbt känns väldigt konstigt och det känns som att jag ändå är kvar i Bulgarien och bara har en ledig dag.  Att jag imorgon ska till stallet igen och se när bebisarna löshoppas för att sedan rida och för att sen på kvällen hänga med Amanda. Det har varit så dagarna sett ut där mestadels. Så det känns minst sagt konstigt att bryta de rutinerna och vara ledig, i Sverige, på Flyinge. Har inte varit här sen juni! Men för att inte hamna i latträsket har jag hjälpt tjejerna här lite i stallet och med hästarna. Tänk att mitt nästa kapitel i livet börjar här om några veckor! 

Imorgon eftermiddag flyger jag igen, hem till Stockholm för lite jul och nyår. Kommer även såklart jobba lite på gymmet och rida lite hästar på ridskolan. Varför sitta still? På ett sätt är det självklart skönt att vara i Sverige igen samtidigt som jag redan saknar Bulgarien och alla där, framförallt Amanda.

Helt klart Flyinges finaste häst - Zinzano ❤

Nedräkning på riktigt

Long time no see? 


Om det är nått jag är bra på så är det nedräkningar. Jag räknar ner till allt! Födelsedagar, högtider, löning, roliga saker, tråkiga saker. Mest för att få tidsperspektiv på allt. Blir lite så när man jobbar och jobbar att man blir dagvill och inte riktigt har koll på datum längre som när man studerade. Äger inte ens en kalender vilket jag alltid gjort! 

Idag ser min nedräkning ut såhär:
- 5 dagar tills jag är i Skåne 
- 7 dagar tills jag landar hemma i Stockholm 
- 10 dagar till Julafton 
- 33 dagar tills jag börjar nytt jobb
- 49 dagar till födelsedag

Och som sagt nedräkningar innehåller blandade känslor. Alltså fem dagar kvar i Bulgarien. Det som är tuffast är att lämna min fantastiska vän Amanda. Riktigt tufft. Men jag hoppas på att ta en tripp hit över en helg igen ganska så snart. Och även då få med mig Lydia!

Och denna lilla kommer man ju sakna också! Även hennes bror!