Stormvarning

Hej!
 
Hoppas ni mår bra?

Helg med stalltjänst är över, helgen har såklart gått alldeles för fort. Man glömmer lätt bort tiden, hela tiden. Helgerna blir oftast till att städa och tvätta. Och ja, plugga såklart. Men denna helg lyckades min kära goa vänner dra med mig ut på biljardkväll. Väldigt roligt och det tåls att göras om, definitivt. Jag vann ju haha ;) (vinnarskalle)
 
Vi har nu på kvällen löshoppat ett gäng hästar, för träning inför examen på onsdag.
 
Storm på väg in också, blåser redan som tusan, går knappt att gå ute.
 
ÅH jag måste få in mer bilder i mina inlägg men då måste man fota också, helst med kameran, det är lite jobbigt. Men jag kan visa en bild jag tog på Josefines Lamell i veckan.
 
 
Och en bild på vår Daisy, en vecka kvar med henne nu. Bilden är tagen efter en godkänd examen i häst-vid-hand:
 
 
Nu är det dags att dyka ner i böckerna igen. Skulle tonat håret.. Men ja, imorgon kanske?
 
 
 

Tacksamhet

Är så in i norden tacksam att jag bor där jag bor. Med så jäkla bra och roliga människor. Vi lever i vår bubbla, dels Flyinge-bubblan och Gustaflunds-bubblan. Hur ska jag komma tillbaka till verkligheten igen?
 

Kväller

JA, long time no see.
 
Ligger nu i min säng och försöker knåpa ihop ett kort men innehållsrikt inlägg för klockan har egentligen redan passerat sovdags efter det är en helg med stalltjänst denna helg. Känner mig dock inte så trött, kan vara för att hjärnan är på högvarv efter en stunds prat med mor och bästa kollegan. (och även lite plugg, vad annars?)
 
Tävlat lite sen sist, hopptävling på Flyinge RF, 1,15 och 1,20 på en allmänt slö och okoncentrerad häst. Vart nästan lite orolig för honom men insåg sen att det var första inomhustävlingen och vi brukar säcka ihop tills dess. Båda två. I onsdags däremot var det Pay & Jump i Flyinges stora ridhus och då var det andra bullar, helt omvänd häst då han var helt galen och handbromsen existerade inte! Haha.
 
Så närmsta tävlingsplanen är Flyinges Grand Prix. Dock bara en klass, vanlig 1,20 eller avd. b 1,20 på tisdagen. Strök mig från 1,25 eftersom rundorna sist inte känns så nämnvärda. Då är det bara dumt att ge sig på något svårare på Nationell nivå. Så jag hoppas verkligen att jag kommer med i avd. b (reserv 4 nu) så sparar jag 60 :- och får kanske en något lättare runda.
 
Nästa helg är det bal också, f y   t u s a n. Jag har ingen klänning med mig och det är dresscode. Måste ordnas!
God natt mer er!