Fullt ös och fina hästar

Godkväll! 
 
Har precis, ätit middag och duschat och försöker nu bara koppla av lite innan det är dags att sova, igen! De senaste två dagarna har det varit helt galen med fullt ös här! Kunder har varit här både tisdag och idag onsdag, från Sofia, Tyskland och Sverige! Kanske hamnar några av dessa guldklimpar i Sverige? Hoppas! Och då eftersom det skulle vara kunder här gäller det att hålla både anläggningen och hästarna i toppskick, uppvisningsskick. Gårdagen bjöd på härligt väder med 20°c och stekande sol, så att sopa hela gårdsplanen var inte så jobbigt. Idag bjöds det på mindre bra väder under eftermiddagen, duggregn, mulet och faktiskt lite kyligt. 
 
Jag har ridit några hästar på förmiddagarna innan kunderna kommit för att sedan fixa hästar, hjälpa till vid hindren, värma upp hästar, trava ner hästar osv. Börjar verkligen få koll på Ivos framhoppningssätt vilket underlättar väldigt då det inte alltid är så lätt att höra honom när han rider och försöker kommunicera samtidigt. Hästarna har visat upp sig super och en del hoppade helt galet bra! Väldigt kul när arbetet ger resultat hos hästarna. Det är så häftigt att se och uppleva hästar som klipper av på 1,50 hinder som att det vore 50 cm och landar lugnt och stabilt som ingenting hänt. Att stå på backen och se hoppning triggar verkligen igång hoppnerven i en och jag längtar verkligen efter att få mer språng i kroppen, utvecklas, komma vidare i ridningen. 
Kom över detta klippet igen som är från i somras när vi hoppade lite själva i ridhuset hemma, så taggad! 
 
 
Imorgon är det en lugn dag här, Ivo åker iväg med 6 hästar från stallet för att träningshoppa och eftersom det bara är 6 hästar så är jag kvar här, longerar lite och så. Skönt med en lugn dag efter två ganska hektiska dagar. Och så hoppas vi på bättre väder imorgon! 
 
Tack och godnatt! 

Kommentera här: