Semestertider

Hejhej! 
 
Idag är det onsdag, det har jag kollat upp. Har knappt koll på vilken dag i veckan det är nu för tiden. Bara om jag vet att jag måste komma ihåg något viktigt eller har en tid att passa. Riktigt så fungerar inte mitt liv just nu. Men men, idag är det iallafall onsdag, jag är nu själv kvar på anläggningen här i Wiener Neustadt med fyra av Ivos tävlingshästar, fick ha kvar unghingstarna Bobby och Nimbus samt två ston Evan och Coraline. De andra fyra hästarna är på plats sedan imorse på tävlingsplatsen i Ungern, Budapest för tävlingar där till lördag eller söndag. De kommer sedan tillbaka hit under söndagen någon gång.
 
Jag har nu jobbat för Stable Bonev i en vecka lite drygt och det är som att falla in i gamla mönster igen, har ju ändå hyffsat koll på hästarna och allt därikring eftersom jag gjorde min praktiktid hos dem i Bulgarien tidigare i år. Nu är vi ju dock inte i Bulgarien utan vi är på tävlingstour, jobbigt JA, kul JA! Det är lite halv skräckblandad förtjusning att leva med sina två resväskor ouppackade och att inte ha en fast punkt för tillfället. Jag har iallafall sen några nätter tillbaka ett rum på tävlingsplatsen med ett litet pentry och eget badrum, rena lyxen om man jämför med lastbilslivet vi hade därinnan. 
 
5 åriga Nimbus e. Nekton - Cicero
 
Eftersom jag bara har 4 hästar här som också ska ta det lite halvlugnt i några dagar nu så är det rena semesterlivet. Även om man går upp tidigt (strax innan 7) för att fodra och mocka hos hästarna så är det ändå skönt med rutiner, jag älskar ju rutiner. Jag har då idag fodrat och fixat hos hästarna på morgonen, åkt till mataffären för att handla mat till mig själv och lite smått och gott till hästarna innan jag åkte tillbaka för att äta frukost, därefter har jag promenerat med hingstarna och longerat stona, mockat lite igen samt fodrat och vattnat och nu sitter jag äter lite lunch innan eftermiddagen bjuder på omvänd ordning av hästarnas arbete, longering av hingstarna och promenad med stona och därefter lite tvättning av dem också och kanske även lite frisering! 
 
5 åriga Copyright "Bobby" e. Canterbury - Cassini II
 
Saknar dock såklart alla hemma, familjen, vännerna och alla djuren. Men försöker ändå se denna resa som en fas i livet. Det varar inte förevigt och tiden kommer springa så kul som jag kommer ha! Längtar såklart efter att komma till Bulgarien igen och att få träffa Amandas nytillskott också. 
 
 

Kommentarer:

1 Anna:

Vilka fina hästar 😍

2 Sofie :

Såg att du bott på Gustaflunds gård. Vad tyckte du om det? :)

Kommentera här: